Partnerstwa JSW IT SYSTEMS

Technologia w niebagatelny sposób zmienia podejście i sposób działania organizacji; wpływa na zmianę tradycyjnych dotychczas modeli biznesowych, otwierając nowe szanse i możliwości w atrakcyjnym (nie tylko) ekonomicznie środowisku przetwarzania danych firmowych. Celem artykułu jest przybliżenie, w jaki sposób – w oparciu o zasady współpracy - Advicom wykorzystuje potencjał technologii, aby świadczyć swoje usługi na najwyższym poziomie i jednocześnie spełniać wymagania biznesu.

Nasza Firma od wielu lat współpracuje z międzynarodowymi liderami technologii w zakresie rozwiązań na rynku IT, czyli szeroko rozumianych technologii informatycznych. Współpraca ta pozytywnie wpływa na nasze możliwości – są to przede wszystkim korzystne warunki współpracy handlowej, wzmocnienie i rozwój kompetencji naszych specjalistów, dostęp do materiałów marketingowych oraz innych, przydatnych w naszej działalności biznesowej systemów i narzędzi.  Poniżej przedstawiamy krótki opis naszych partnerstw, których uzyskanie niejednokrotnie wiąże się z wykazaniem przez nas konkretnych kompetencji.

HP Partner First Silver

Partnerstwo z HP Inc. (HPI), jednym z rynkowych przywódców w branży sprzętu komputerowego. Aby uzyskać status Partner First Silver, wykazaliśmy wysoki poziom umiejętności technicznych i handlowych oraz uzyskaliśmy potwierdzenie naszej wiedzy w zakresie doboru, wdrożeń, obsługi produktów i rozwiązań HP.

HPI powstała w wyniku podjęcia przez Hewlett Packard, decyzji o podziale na dwie niezależne spółki - HPI i HPE. Działalność HPE skupia się na tworzeniu infrastruktury i rozwiązań dla biznesu. Począwszy od listopada 2015 r., charakterystyczne logo z literami HP – doskonale znane użytkownikom sprzętu komputerowego w domach, biurach i centrach przetwarzania na całym świecie - należy do HPI.

Microsoft Silver Midmarket Solution Provider

Kompetencje firmy Microsoft są dostosowane do faktycznego sposobu kupowania produktów, zatem klienci mogą łatwo zweryfikować możliwości i nasze profesjonalne doświadczenie jako partnera. Partnerstwo Microsoft Silver wyróżnia nas na tle konkurencji, ponieważ potwierdza nasze wyjątkowe, konkretne kwalifikacje. Kompetencje Silver, to przejrzysty sposób przedstawienia umiejętności firmy na współczesnym, wysoce konkurencyjnym rynku. Ich uzyskanie pozwala znaleźć się wśród najlepszych 5 procent partnerów firmy Microsoft na całym świecie.

Microsoft AEP - Authorised Education Partner

Z końcem grudnia ubiegłego roku, uzyskaliśmy certyfikat w ramach programu Microsoft AEP (Authorised Education Partner), potwierdzając posiadanie odpowiednich kwalifikacji i wiedzy w zakresie sprzedaży oprogramowania firmy Microsoft dla sektora edukacyjnego. Dzięki tej autoryzacji, nasza firma może dostarczać narzędzia zwiększające efektywność codziennej współpracy nauczycieli i uczniów, ułatwiające zarządzanie infrastrukturą szkolną oraz zapewniające bezpieczeństwo danych.

Intel Technology Provider Gold 2016

Partnerstwo Intel Technology Provider Gold, gwarantuje naszym klientom wsparcie świadczonych przez nas usług na wysokim poziomie. Dzięki tej współpracy, jesteśmy na bieżąco z nowymi technologiami, mamy dostęp do aktualności branżowych i trendów rynkowych, a także doskonale orientujemy się w ofercie produktowej, usprawniając naszą codzienną pracę udostępnianymi materiałami i narzędziami – szkoleniami, poradnikami sprzedaży, wynikami badań branżowych i roadmapami produktów.

Oracle Cloud Registered

Od czerwca tego roku, jako partner Oracle zwiększamy możliwości wykorzystania nowoczesnego modelu świadczenia usług w oparciu o sztandarowe rozwiązania Oracle, czyli: bazy danych oraz zaawansowane systemy analityki danych biznesowych i finansowych, zapewniając naszym klientom wysokiej jakości środowisko przetwarzania i gromadzenia danych, wspierając efektywność pracy użytkowników oraz znacząco wpływając na koszty funkcjonowania biznesu.